Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Zakelijk 4.jpg

Bedrijfsfotografie - iso800

Snelle en persoonlijke service zodat jouw zaak er op z’n best uitziet. Web-optimalisatie, SEO, prints op alle formaten en dragers: ISO800 helpt je van A tot Z met bedrijfsfotografie.

Zakelijke fotografie en video

 
 

ISO800 biedt professionele en kwalitatieve bedrijfsfotografie - al dan niet met een knipoog - aan zelfstandigen en ondernemingen. Fotografie of videografie van je zaak; headshots, events, stockbeelden, congressen... you name it, we shoot it. Wij gaan prat op een snelle en persoonlijke service en stomen jouw beelden klaar zodat ze er op hun best uitzien op elk platform. Web-optimalisatie, SEO, prints op alle formaten en dragers: ISO800 helpt je van A tot Z.

 

Bij iso800 doen we allerlei bedrijfsreportages. Hieronder vind je enkele recente reportages.

 

Wat wij doen

 

Staat er een speciale dag op til of wil je de werking van je bedrijf tonen? Een professionele bedrijfsreportage zorgt voor een rijke databank aan beelden die je daarna vrij kan gebruiken om je activiteiten te promoten.

De helden van jouw bedrijf, dat zijn je medewerkers. Die verdienen dan ook een heroïsch portret. Of het nu in de studio is of op locatie: wij laten iedereen van zijn/haar beste kant zien.

Videografie blijft de beste manier om een proces in beeld te brengen. Dit geldt a fortiori vandaag met alle visueel georiënteerde sociale media. Met iso800 hebt u niet alleen twee fotografen in huis, maar ook een miniatuur-cameraploeg.

Wij halen alles uit de kast om nieuwe klanten omver te blazen met jouw kunsten als (interieur)architect. Beelden die de sfeer van de ruimte weergeven: daar gaan we voor.

Aarzel ook niet om ons te contacteren voor andere zakelijke opdrachten.


Bekijk hier onze geldende bedrijfsfotografie tarieven.


Hoe wij werken

 

Elke samenwerking begint met een persoonlijk contact. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw noden.

Op de reportage hoef je ons niet te vergezellen. Gewapend met jouw uitgebreide checklist en eventuele renders, begeven wij ons ter plekke. Wij nemen al het professioneel materiaal mee dat van pas kan komen om de locatie perfect in beeld te brengen.

Met het verzamelde materiaal gaan we thuis aan de slag. We sturen een online galerij door waarin jullie zelf mogen kiezen welke beelden je graag afgewerkt ziet.

In de nabewerking behandelen we elke foto individueel en diepgaand om een resultaat te bekomen dat zo dicht mogelijk ligt bij wat het menselijk oog ziet.

Het afgewerkte materiaal wordt digitaal via het web afgeleverd. Zo krijg je dit het snelst. Indien gewenst kunnen de bestanden vervolgens ook opgestuurd worden op een digitale drager. Ook helpen we je graag verder met voor het web geoptimaliseerde bestanden (verkleind, verscherpt, uw logo, SEO...).

 

Onze klanten

 

Enkele van onze zakelijke klanten.


Voor een vrijblijvende prijsofferte voor een bedrijfsreportage of meer informatie: aarzel niet om ons te contacteren.

 
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken)
 
 

Jonathan Debeer

Emblemseweg 51
2520 Emblem
(+32) 485 084 842
jonathan@iso800.be

 

BE 0836 345 975

IBAN BE45 0016 4412 0189
BIC GEBABEBB