Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Frontrunners

crew iso800

Vlaanderen Circulair is het knooppunt en de inspirator voor de circulaire economie in Vlaanderen. Het is een partnerschap van overheden, bedrijven, middenveld en kenniswereld die samen actie ondernemen.

Samen met Kleine Revolutie, Shaved Monkey en Not Another Graphic Designer mocht iso800 de Frontrunners campagne vormgeven.

Sanne & Flup

crew iso800

Als huisleverancier van de Adriaensens wist ik wel al een beetje wat ik mocht verwachten en, eerlijk, de verwachtingen waren hoog gespannen.
Ze hebben me niet teleurgesteld.
Het huwelijk van Sanne en Flup was als een twee meter hoge, handgemaakte, overheerlijke taart met vuurwerk, marsepein, suikerroosjes en heel veel fruit.
Mijn god, die taart...
Hoe toon je in godsnaam zo'n "bloemekee" van een huwelijk in 50 beelden? Door jezelf tevreden te stellen met één stuk, en ondertussen te staren naar de rest van de toren en jezelf te sussen door te denken: "de rest eten we later op..."

Feestzaal: Pakt (Antwerpen)
MUA: Nathalie Peeters (nathaliepeeters.be/)
Dansfeest: Havn (havnchurch.com/)