Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Irini & Tom

crew iso800

Irini & Tom's openingsdans staat voor ons nu al in de hoogste echelons der openingsdansen. Indrukwekkend en leerzaam – zo weten we nu bijvoorbeeld dat een lift niet alleen dient om mensen en goederen tussen verdiepen te bewegen, maar ook om “ooohs”, “aaaaahs” en uitbundig geklap bij je vrienden en familie los te weken.
En terecht, 't was sjieeek :).
De openingsdans was overigens slechts een uitroepteken na een knaller van een dag; eentje gevuld met oldtimers, prachtige locaties, traantjes, lachjes, wegwerpcamera's en verliefde blikken. De kerk van Edegem kennen we ondertussen als onze broekzak en we zullen ze voor altijd koppelen aan de ontroerende dienst van Irini & Tom. Maar ook met La Grange kan je niet misgaan. Diep in een Kempisch bos verscholen, werd hier de eerste avond van het getrouwde koppel feestelijk ingezet. Drank vloeide zeer rijkelijk, de ceremoniële sigaren paften dat het een lieve lust was en ons koppel was hun prachtige zelve.

huwelijksfotograaf huwelijksfotografie trouwfotograaf trouwfotografie iso800 video huwelijksvideo trouwvideo trouwfilm
huwelijksfotograaf huwelijksfotografie trouwfotograaf trouwfotografie iso800 video huwelijksvideo trouwvideo trouwfilm