Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Peter Roekens

jonathan

Peter Roekens staat voor puurheid met een strak en sober lijnenspel. Het accent ligt op een unieke persoonlijke vormgeving die beantwoordt aan de wensen van de opdrachtgever. In Halle werd een klassieke huisindeling vervangen door een lichte centrale zuil waarrond keuken, bureau en leefruimte geplaatst zijn. Een trap die zich rond de zuil wentelt, leidt naar de slaapkamers boven. 

In Asse stonden de verbouwingen in teken van de specifieke charmes van het huis. Het houten gebinte werd ten volle opengewerkt en de lichte wittinten werden afgewisseld met houten meubels en warme stoffen.