Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Yole & Simon

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Yole & Simon

jonathan

 
 

Apetrots. Dat waren we toen we Simon Yole het avondfeest zagen binnenrijden op een plateauwagen uit de keuken. En we stonden daar duidelijk niet alleen in: binnen de vijf minuten stond de halve zaal op de tafels te springen. Meer plezier, minder stijfheid: dat juichen wij bij iso800 met volle borst toe.
En als dat dan nog even kan op een droomlocatie zoals de Verbeke Foundation, wat wil je dan nog meer? Een oude kippenkwekerij die nu de mafste kunstwerken herbergt en waar je kan overnachten in een dikke darm (de “Casanus” we kid you not) haalt nu eenmaal het beste in iedereen boven.
Yole en Simon wisten mij op voorhand te waarschuwen dat ze de camera een tikje intimiderend zouden vinden. Dit bleek echter nergens voor nodig. Zelden twee lieve mensen zo oprecht zien glunderen.
Een ontroerende viering in de serre en een heerlijke maaltijd later, begon een stomend avondfeest. En wij gooiden met plezier nog wat olie op het vuur door onze fotobooth op te stellen. Een zonnig feest op een druilerige dag. Olé!


Yole & Simon wedding 166.jpg

En we hadden de vraag gekregen om een fotobooth op te zetten. Wel, dat gaan we niet snel vergeten.