Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Charlotte & Geert (& Daan)

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Charlotte & Geert (& Daan)

jonathan

 
 

Een koppel dat hun zelf in elkaar geknutselde grote dag met zoveel rustige pret, en stressloze vrolijkheid doorkomt is een rariteit. Gehard in het vuur van de eerste maanden van een familie-uitbreiding bleek een huwelijk a walk in the park.

Je hebt huwelijksfeesten die er aan een hels tempo op één dag alles doorjagen. En je hebt die koppels die kiezen om de festiviteiten zo lang mogelijk te rekken. Als het kan zelfs een jaar! Charlotte en Geert trouwden vorig jaar voor de wet, kregen in de tussentijd een prachtig zoontje (Daan) en zetten pas dit weekend een punt achter de festiviteiten met hun feest in de Kaleidoscoop in Mortsel.

Ondertussen mogen we onszelf nu trots de officiële familiefotografen van de uitgebreide Mostaert-De Kerf-Bastijns-Puncher-Coenen clan noemen.
En dat treft want wij komen daar graag.

Kapper: Hair+
Visagie: Nuance
Feestzaal: Kaleidoscoop

En plots hoor je roepen: "Selfie met de fotograaf! Selfie met de fotograaf!" En tja, dan doe je dat.