Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Lien & Koen

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Lien & Koen

christophe

 
 

Als een trouwfeest nog maar half gelinkt is aan de familie Hoof, dan weten wij al: dat wordt plezant. En ook: dat wordt weer naar die gigantische Grote Markt van Sint-Niklaas rijden, dit keer voor het huwelijk van Lien en Koen. Een prachtig koppel, dat elkaar overduidelijk zielsgraag ziet. En dat ondanks al dik twee jaar tot aan de schouders in verbouwingen, il faut le faire. 
Na de ceremonie in het stadhuis van Sint-Niklaas ging het richting Broederschool, waar de bruidegom op een doordeweekse dag voor de klas staat. De Art Déco-gangen en de tot bibliotheek omgebouwde kapel deden dienst als decor voor de fotoshoot. Geen huwelijk voor de kerk, wel het altaar ontheiligen in de schoolkerk: wij kunnen enkel knikken, applaudisseren en fotograferen. 

De dag werd afgesloten in feestzaal Tybeert in Daknam bij Lokeren. De sfeer zat er al meteen goed in toen ons werd gevraagd met ons hele lichaam geluiden te maken om het koppel te verwelkomen (we kid you not!). Na een heerlijke maaltijd - merci merci merci - trok Lien voor de laatste keer haar pijnlijke schoenen aan om samen met haar kersverse echtgenoot een openingsdans van jewelste uit de mouw te schudden. Going out with a bang, heet dat dan. Al hebben we een klein vermoeden dat de remmen pas écht losgingen nadat wij onze camera’s hadden ingepakt.

Kapper en visagie: Figaro, Waasmunster 
Feestzaal: Tybeert, Lokeren