Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Hippe geboortekaartjes!

christophe

We kennen het probleem zelf maar al te goed: je leeft negen maanden toe naar de geboorte van je kindje, maar tegen maand 7 besef je dat je nog geen geboortekaartjes geregeld hebt. Lastig, want eerlijk: het aanbod in België is niet bijster groot, noch hip.

Gelukkig zijn er nog onze sympathieke noorderburen! Behalve kaas en windmolens blijken ze immers ook specialisten te zijn in hippe geboortekaartjes, en dat kunnen wij als babyfotografen enkel toejuichen. En ja, het is schaamteloze reclame, maar kom: zo vaak doen we dat ook niet, dus dan moet het wel de moeite zijn!

Op de website hippe-geboortekaartjes.nl - een naam die zowaar de lading dekt - kan je zelf aan de slag om een kaartje te maken dat er eindelijk eens niet überklef of geeuwverwekkend saai uitziet. Op basis van het design van een bekende ontwerper maak je online een kaartje waar je zelf fier op kan zijn. 

Voor een schamele euro bestel je bovendien een echt proefdruk van je ontwerp, en je creaties worden snel (daags nadien!) én gratis verstuurd, ook naar België. Bovendien kan je kiezen tussen maar liefst 17 kleuren voor je enveloppes. Zeventien! Dat zijn verdekke meer kleuren dan wij zelf kunnen opsommen!

Om maar te zeggen: wij zijn fan. We zouden het bijna als reden gaan zien om nòg een boeleke te maken :)