Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Inge & Matthias

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Inge & Matthias

crew iso800

 
 

Wij krijgen al eens de vraag om locaties voor een shoot voor te stellen. Niet iedereen heeft een goed idee van wat in aanmerking kom. Maar een oog voor locaties, dat hebben Inge en Matthias zonder meer. Waar velen een lelijk viaduct zien, zien dit koppel a stairway to heaven; een oud gesticht blijkt een prachtige bomengaanderij te herbergen en een lege pier is de ideale plaats om die warme voetjes af te koelen. We like!
Mensen die ertoe geneigd zijn, zouden een interessant patroon kunnen herkennen in het parcours dat wij op hun dag aflegden: Ekeren- Kessel-Berchem-Eppegem-Peutie-Vilvoorde-Eppegem-Kampenhout-Kessel-Ekeren. De dag kwam helemaal los toen het tuinfeest begon in zaal Deli-Dish; staalharde zon, een licht briesje en dat tegen het decor van een oude brouwerij... Het ideale decor voor een verliefd koppel, een huwelijksfotograaf of twee én een videograaf.

 huwelijksfotograaf huwelijksfotografie trouwfotograaf trouwfotografie iso800 video huwelijksvideo trouwvideo trouwfilm
 huwelijksfotograaf huwelijksfotografie trouwfotograaf trouwfotografie iso800 video huwelijksvideo trouwvideo trouwfilm

Contact:

Feestzaal Deli-Dish
Brouwerijstraat 23
1910 Kampenhout
info@delidish.be