Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Sofie & Bernard

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Sofie & Bernard

crew iso800

Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. Wij durven zelfs vermoeden dat een tijdje na ons vertrek, menig feestganger een duik genomen heeft in het plaatselijke zwembad... 

 

Sofie and Bernard had the privilege to have their wedding party in the garden of the groom's parents. Not a bad idea, as it seemed. We even dare to think that a while after we left, a part of the partycrew found their way to the local pool...

Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. De bruid maakt zich klaar in de ochtend.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. De bruid wordt opgemaakt voor de grote dag.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Sfeerbeeld, de bruidsjurk hangt klaar.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.De bruidegom treedt de kerk binnen an de arm van zijn moeder.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. De familie van de bruid in de kerk.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. De bruid leest haar geloften voor in de kerk.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. De kus!
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Foto van het live koor dat de ceremonie in de kerk begeleidde. 
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Het bruidspaar geeft elkaar een kus voor de ingang van de kerk na de plechtigheid. De omstanders gooien confetti. 
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Foto van het paar tijdens de shoot in een bos, oefenende voor de openingsdans.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Bruid en bruidegom poseren in het bos.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Het bruidspaar in de oldtttimer tijdens de shoot.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Sfeerbeeld van de eetzaal voor het avondfeest.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Sfeerbeeld van de tafel, gedekt met rode bloemen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Sfeerbeeld, namen van de gasten aan tafel zijn geschreven op doktersvoorschriften
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Eén van de getuigen poseert samen met haar vriend, maar het schaap dat loert in de achtergrond steelt de show!
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Van zo'n scène decor voor de receptie vele koppels slechts dromen, gasten vinden schaduw onder een grote oude wilg in de achtertuin van de ouders van de bruidegom.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Van zo'n scène decor voor de receptie vele koppels slechts dromen, gasten vinden schaduw onder een grote oude wilg in de achtertuin van de ouders van de bruidegom.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. 
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Het kersverse paar danst de openingsdans.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen. Het bruidspaar dans de openingsdans, in de achtergrond kijken de gasten met bewondering toe.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.Vader en dochter op het dansfeest.
Sofie en Bernard hadden het privilege om in de tuin van de ouders van de bruidegom hun trouwfeest te houden. Geen slecht idee, zo bleek. De huwelijksfotografen van iso800 waren gelukkige getuigen.