Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

ISB Congres 2016

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

ISB Congres 2016

crew iso800

Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.

Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres. Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan.

 

Look who's back! Two years ago we were invited to the ISB congress for the first time. In 2016 we got a second opportunity to portray the queen of sports gatherings.

Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
iso800-bedrijfsfotografie-isb congres- sfeerbeelden-evenement
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.
Look who's back! Twee jaar geleden waren we al eens te gast op het ISB congres . Ook in 2016 mochten we de koningin der sport-assemblees vanop de eerste rij verslaan. Fotoreportage van de hand van de eventfotograaf van iso800.