Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Valérie & Steven

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Valérie & Steven

crew iso800

Terwijl wij in de regen de foto's bewerkten, zaten Valérie en Steven van de zon te genieten in het verre Australië. En te bekomen, wellicht, van wat een fantastisch feestje was. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo, en na tweemaal hun leven te wagen voor de foto's (eerst door te poseren op een drukke brug, daarna door over een golfterrein te wandelen waar de golfballen door de lucht vlogen) konden ze dan aan hun openingsdans beginnen.

Feestzaal: Bebronna

 

While we were editing photos in the rain, Valérie and Steven were enjoying the sun down under in Australia. And supposedly resting, after the crazy party they had in Belgium. We started the day in Brasschaat, and from thereon we went to Kapellen. The 'real' party took place in beautiful Bebronna, in Kallo. And after risking their lives twice (first by posing on a busy bridge, then by walking through a golf terrain with golf balls flying over their heads), it was time for the first dance.

Party location: Bebronna

De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Ochtend bij de bruid haar ouderlijk huis. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. De bruid kleedt zich aan in de ochtend, ze steekt haar oorbellen in. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Zwart-wit foto van bruid die wacht bij het raam. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. De kus tijdens de ceremonie in het gemeentehuis.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Sfeerbeeld van ceremonie in het gemeentehuis. Het koppel omhelst elkaar, de gasten applaudiseren. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Groepsfoto van het bruidspaar met enkele gasten van de suitE.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Foto van bruidspaar dat kust met kinderen op de voorgrond die hun ogen bedekken.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Bruid treedt de kerk binnen aan de arm van haar vader, voorgegaan door de twee bruidskinderen. 
huwelijksfotograaf huwelijksfotografie iso800 stereofotografie bruid bruidegom spontaan trouwfotograaf antwerpen
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Sfeerbeeld van de kerk ceremonie.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Foto van de ouders van de bruid tijdens de kerkdienst.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. De eerste kus van het gehuwde paar.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Koppel komt de kerk uit, de omstanders strooien bloemblaadjes. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Beeld van tijdens de shoot, weerspiegeling van het paar in de velg van de oldttimer.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Foto van tijdens de foto shoot met het koppel.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Zwart-wit foto van het koppel op een brug in de haven van Antwerpen.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Fotoshoot.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Foto van de openingsdans.
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Openingsdans van Valérie en Steven. 
De huwelijksfotografen van iso800 zijn wederom te gast geweest bij een fantastisch feest, het huwelijk van Valérie en Steven. Vertrekken deden we in Brasschaat, vanwaar we naar het gemeentehuis in Kapellen reden, en nadien naar de kerk vlakbij. Het feest zelf ging dan weer door in het mooie Bebronna in Kallo. Het dansfeest is begonnen.