Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Filtering by Category: interieur

Marlies Depoortere

crew iso800

interieurfotografie appartement luxe Lommel iso800 Marlies Depoo

Marlies Depoortere Interior Design werd in de zomer van 2010 opgericht. Zij streeft ernaar elke ruimte te laten leven door te spelen met licht en schaduw, ruimtes te herorganiseren tot een sterk en zuiver concept.

Veerle Verschooren

crew iso800

Veerle Verschooren ontwerpt met glas; niet alleen in openbare gebouwen of kerken, maar even goed in hedendaagse woonarchitectuur. Ze neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, de tijd om te kijken naar de omgeving waar haar glaswerk mag geïntegreerd worden. Want de mooiste werken schuilen in de dialoog.
Voor een instrumentenbouwer uit Hingene, maakte Veerle een glaspartij waarin het proces van hout tot muziek wordt uitgebeeld. De prachtige kleuren van het glas komen volledig tot hun recht in de grote houten aanbouw.

Veerle Verschooren
www.veerleverschooren.be