Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Camille & Francis

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Camille & Francis

jonathan

Hoe herken je een prachtige afsluiter van een huwelijksseizoen?
Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis)?
Een feest in zaal Horta (need we say more)?
Een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!)?
Een bruidegom die één en al stijl uitademt?

Zo ja.
Maar dan overgoten met geweldig veel sfeer, mooi weer en massa's liefde. Camille en Francis gaven elkaar dit weekend het jawoord en ik, samen met alle gasten, waren blij dat we erbij mochten zijn.

Feestzaal: Horta
Ceremonie: Kathedraal Antwerpen
Voor meer: iso800.be

 

How to recognize a spectacular finale of the season?
A wedding in a cathedral (choir included)?
An evening in Horta (need we say more)?
A bride in a princess' gown (owning it all the way!)?
A groom oozing style?

That's how.
But inundated with a terrific ambience, nice weather and lots of love. Camille and Francis gave each other their yesses and I, along with all the guests, was happy to be invited.

Camille en Francis gaven elkaar dit weekend het jawoord. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. Sfeerbeeld van de ochtend, het trouwkleed hangt klaar.
  The weddingphotographer of iso800 was present when Camille and Francis gave each other their yesses and in short, this is how it looked like: a wedding in a cathedral (choir included), an evening in Horta (need we say more), a bride in a princess' gown (owning it all the way!), a groom oozing style. Black and white picture of the bridesmaids dressing the bride. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven.  Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De bruid bekijkt zichzelf in de spiegel nadat ze haar trouwjurk heeft aangetrokken.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven.  Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De bruid kijkt door het raam in een kleine kamer vol schilderijen.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven.  Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De bruid daalt de trap af, de das van de bruidegom wordt nog net even goed gezet.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De suite rijdt naar de kathedraal in een oldtimer busje.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven.  Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De groep arriveert aan de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal in Antwerpen.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen  Camille en Francis elkaar  dit weekend het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta (need we say more), een bruid in prinsessenkleed (owning it all the way!), Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De bruid treedt de Onze-Lieve-Vrouw Kathedraal van Antwerpen binnen.   
  De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, Een bruidegom die één en al stijl uitademt. De bruid komt de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal binnen aan de arm van haar vader.
The weddingphotographer of iso800 was present when Camille and Francis gave each other their yesses and in short, this is how it looked like: a wedding in a cathedral (choir included), an evening in Horta , a bride in a princess' gown and a groom oozing style. The father gives away his daughter to get marries in the Onze-Lieve-Vrouw Cathedral in Antwerp.
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, Een bruidegom die één en al stijl uitademt. Sfeerbeeld uit de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal in Antwerpen.
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van de bruidegom die zich bij het koort voegt voor een lied tijdens de ceremonie in de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal in Antwerpen.
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het paar dat elkaar toelacht tijdens de ceremonie. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. De ringen worden uitgewisseld tijdens de ceremonie.
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: Een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.  Het bruidspaar geeft elkaar de kus tijdens de ceremonie in de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal in Antwerpen. 
The weddingphotographer of iso800 was present when Camille and Francis gave each other their yesses and in short, this is how it looked like: a wedding in a cathedral (choir included), an evening in Horta , a bride in a princess' gown and a groom oozing style.
 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Het koppel treedt de kerk uit na de ceremonie. De gasten wachten hen op in het prachtige portaal van de kathedraal.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Het bruidspaar geeft elkaar een kus in het portaal van de Kathedraal, de omstanders blazen bellen over hen heen en nemen foto's.  
 
The weddingphotographer of iso800 was present when Camille and Francis gave each other their yesses and in short, this is how it looked like: a wedding in a cathedral (choir included), an evening in Horta , a bride in a princess' gown and a groom oozing style.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Groepsfoto in het Rubenshuis.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het bruidspaar met een Antwerpen in herfstsfeer op de achtergrond.  

De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het bruidspaar met een Antwerpen in herfstsfeer op de achtergrond.

 

De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Shoot van het kersverse bruidspaar in centrum antwerpen.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto tijdens de shoot in zaal Horta.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Fotoshoot van het paar in zaal Horta in Antwerpen.  
The weddingphotographer of iso800 was present when Camille and Francis gave each other their yesses and in short, this is how it looked like: a wedding in a cathedral (choir included), an evening in Horta , a bride in a princess' gown and a groom oozing style.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Sfeerbeeld uit de zaal Horta.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Shoot met het bruidspaar in Horta.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Het bruidspaar aan tafel tijdens het avondfeest in Horta.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Speech wordt gegeven tijdens het avondfeest.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het dessertbuffet.   
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het dessert buffet. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het dessert buffet. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Foto van het dessert buffet. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. 
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. Bruid en bruidegom snijden de taart aan.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. De openingsdans van Camille en Francis.  
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt. De openingsdans van Camille en Francis.
De huwelijksfotograaf van is800 was erbij toen Camille en Francis elkaar het jawoord gaven. Kort samengevat zag dat er zo uit: een huwelijk in de kathedraal (koor incluis), een feest in zaal Horta , een bruid in prinsessenkleed, een bruidegom die één en al stijl uitademt.