Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Dorien & Kevin

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Dorien & Kevin

crew iso800

De traphal is, ons inziens, de meest over-rated plek voor een koppel om mekaar voor het eerst te zien. Die trap legt het vlotjes af tegen een naaiwinkel – zeker als je weet dat Dorien is opgegroeid boven deze winkel en alle bobijntjes haar even vertrouwd zijn als de kleurpotloden uit haar jeugd.

Dorien en Kevin hebben samen al heel wat watertjes doorzwommen. Dat er traantjes zouden rollen zaterdag, stond dan ook in de sterren geschreven. Perfect! Want niets is zo pakkend als een traan uit ontroering. En dit heerlijke koppel – alsook de hele suite – stelde niet teleur.

Van Zaventem door Haacht naar 't Rietlaer (Rillaar) reden we in meer (een Rolls Royce!) of minder (de iso-kar) stijl een feeërieke avond in.


Wedding planner: https://momentsandmore.events/
Feestzaal: https://www.rietlaer.be/home
Catering: http://foodtruck-kilimanjaro.be/cateringbbq/
Ceremoniewagen: www.diligence-co.be

Stond jij hevig te shaken op de dansvloer? Misschien ben jij dan wel één van onze weekendhelden.