Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Kelly & Bart

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Kelly & Bart

crew iso800

“Het nieuwe trouwen”, een boek van de hippe wedding planners van Engaged zagen wij liggen bij Kelly en Bart thuis en het moet gezegd: ze hadden hun huiswerk netjes gedaan. Prachtig uitgedost, vormgegeven en gelocatiespot: een bank vooruit en twee kussen van elke meester.
Na acht jaar huwelijksfotografie gebeurt het niet meer héél vaak dat wij verrast worden. Wij reizen het Vlaamsche land door en komen op veel plekken. Maar Madamme Cocotte - zo diep in de Vlaanders dat we op een boogscheut van Frankrijk zaten - daar waren we nog niet geweest. De heerlijke mix van buiten en binnen, nieuw en oud en ongedwongen gezelligheid paste perfect bij ons gezellig koppel. Voor Kelly en Bart die al vele jaren samen zijn en twee crèmpjes van kinderen kregen, was trouwen een kleine uitdaging die ze groots zijn aangegaan.

Locatie: Madame Cocotte
Shootlocatie: Muze’um L
DJ: Dj D Lux