Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Nele & Benjamin

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Nele & Benjamin

crew iso800

Altijd een plezier om huwelijken te fotograferen van mensen die we een beetje beter kennen. Nele ken ik al làng, maar na elkaar een tiental jaar niet gezien te hebben, was het toch even schrikken (lees: voelde ik me érg oud) toen ze me vorig jaar contacteerde in verband met haar huwelijk. Tattoo artist Benjamin was de ware Jacob, zo bleek, en vorige zaterdag werd the knot officieel getied. In hun huisje in Kapellen maakten bruid en bruidegom zich gezellig samen klaar, en de first look was er eentje om niet snel te vergeten: buiten in de tuin, met Nele aan de harp. In een prachtig Volkswagenbusje ging het naar het gemeentehuis van Kapellen, en later naar het Keienhof in Kalmthout. Een privé-optreden van Buurman-frontman Geert Verdickt, die ook openingsdans 'God, Ik en Marjon' live bracht, was de absolute kers op de huwelijkstaart. Dikke chapeau, Nele en Benjamin, en geniet van elkaar!

Locatie: Keienhof

 
 
iso800 - Nele en Benjamin -8.jpg
 
 
iso800 - Nele en Benjamin -42.jpg