Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Nele & Jan

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Nele & Jan

crew iso800

Huwelijken.
We durven ondertussen zeggen dat we er iets van kennen - we hebben er dan ook al een paar mogen meemaken.
Maar in tegenstelling tot onze jarenlange, trage leerproces, hadden Nele en Jan maar één keer nodig om het juist te doen.
Zeer juist. Echt. Netjes!
Je dag vullen met vaste waardes; het Paterspand (Turnhout) en Stories by Mabel, alsook enkele van onze oudgediende trouwers (and dare I say: iso800 ;-) - het maakt alles iets gemakkelijker. Maar de shwüng, flair en je-ne-sais-quoi waarop deze twee elkaar het ja-woord gaven, alles versierden, verliefd in mekaars ogen keken en de nacht indansten; dat kunnen we niet herleiden tot hun supporting cast. Nope, het secret ingredient, dat zijn ze zelf.
Nele en Jan vormen de verbindende schakel tussen de uitgebreide families Denteneer en Verhoeven. Zet twee warme nesten samen en wat je krijgt is natuurlijk twee warme mensen. Veel lachen, veel tranen, prachtlocatie en heerlijk eten: voor ons was het visueel en spijsverteerlijk smullen.
De paters uit het pand gaven duidelijk hun zegen en wij doen dat ook: Nele en Jan - chapeau!

Locatie: Paterspand (Turnhout)
Ceremonie: Stories by Mabel
Make-up: Dorothy Vandemaele