Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Sara & Jan

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Sara & Jan

crew iso800

Het is een vreemd gevoel om zondag op te staan en de adrenaline van de avond ervoor nog door je lijf te voelen gieren. Hoewel de zevende dag voor iso800 heilig is, kon ik het dus niet laten om met een grote mok koffie, in de pyjama en met kleine oogjes al door de foto's van Sara en Jan te scrollen.
En te denken: g*ddekke - wat een fenomenaal zalige dag was me dat...
Sara en Jan leerden elkaar een zestal jaar geleden op een ondertussen legendarische avond in de Kroon in Borgerhout, waar ze ontdekten dat ze niet enkel in hetzelfde gebouw woonden, maar ook nog eens voor elkaar geboren waren.
't Zit soms mee :).
Op 14 oktober 2017 werden vriendje en vriendinnetje, meneer en mevrouw en tuften we door de Koekenstad van Borgerhout (pardon, "Antwerpen-Noord") naar het Felixpakhuis, het Eilandje en het Elzenveld; een stevige route in een doorgeknipte Metropool.
Daar, in het Elzenveld, onder het goedkeurend, betraande oog van God, de mensen en het Rituelenhuis gaven Sara en Jan elkaar het Ja-woord.
And there was much rejoicing.
Very much rejoicing.
Let's call it WILD rejoicing!
Sara en Jan, jullie waren geweldig.

Ceremonie: Het Rituelenhuis (rituelenhuis.be/)
Muziek ceremonie: Pistache (pistachemusic.be)
Muziek avondfeest: The Mood Squad (themoodsquad.be)
Avondfeest: Het Elzenveld (elzenveld.be/nl/hotel)

iso800-fotograaf huwelijk antwerpen-sara & jan- party-elzenveld-