Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Jill & Tim

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Jill & Tim

crew iso800

Laat ons maar beginnen met te zeggen dat Jill en Tim een koppel is dat in ons straatje past. Een bruid die van wanten weet, naast een bruidegom die niet terugdeinst voor wat gekkigheid. Jill en Tim startten hun dag in Zoersel, waar het prachtige gemeentehuis het decor vormde voor hun burgerlijk huwelijk.
In hun geitje trokken ze daarna naar Kasteel Belvédère, in Wijnegem. We hebben al vaak kastelen in een park gezien, maar geloof ons: dit hadden we nog nooit gezien. Een prachtige ceremonie in een tuin die zo groot is dat hij nauwelijks bewandelbaar is (we hebben het geprobeerd!), een heerlijk ontspannen fotoshoot in datzelfde park (natuurdomein? regenwoud?) en als kers op de taart een geweldig dansfeest in de nabijgelegen orangerie. 
Geef ons elke week een huwelijk als dit, en wij klagen nooit meer. Beloofd!

Fotoreportage van de huwelijksfotograaf van iso800. Laat ons maar beginnen met te zeggen dat Jill en Tim een koppel is dat in ons straatje past. Een bruid die van wanten weet, naast een bruidegom die niet terugdeinst voor wat gekkigheid. Jill en Tim startten hun dag in Zoersel, waar het prachtige gemeentehuis, waarna ze in hun geitje naar Kasteel Belvédère, in Wijnegem trokken.