Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

This was 2016

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

This was 2016

crew iso800

De koude kriebelt aan onze tenen, en wolkjes warmte ontsnappen uit onze mond: het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Vooraleer wij ons gaan bezatten aan goedkope Glühwein, en ons mentaal voorbereiden op een druk 2017, blikken we eerst graag nog eens terug naar het voorbije jaar. Van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad: wij zagen het allemaal in 2016, en we hebben ervan genoten. Om jullie wat te laten meegenieten hebben we enkele van onze leukste beelden op een rijtje gezet. Op naar 2017!

 

The cold is tickling our toes, and little clouds of heath are escaping our mouths: the end of the year is near. Before we go ahead and get drunk on cheap Glühwein, and prepare ourselves thoroughly on a busy 2017, we like to look back at the year that has - almost - been. From the Ardennes to the hills of Tuscany, from first dances with big bands to reception furniture in a pool: we've seen it all in 2016, and have enjoyed it a lot. To let you share in the joy, we've bundled some of our best images. Bring it on, 2017!

iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruid en kinderen aan de ontbijttafel. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidegom kleedt zich aan in de badkamer, zoon kijkt toe.
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruid wordt opgemaakt en draagt bloemen in het opgestoken haar.
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Zwartwit foto van bruid die zich opmaakt in de ochtend en haar oorbellen aandoet. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruid bereid zich voor in de ochtend, moeder en zus helpen bij het knopen van het kleed.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Zwartwit foto, bruidegom kamt zijn haren, in de spiegel zien we een vrouw en een hond toekijken.  
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruid laat een traan bij het lezen van een sms.
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidegom wacht bruid op aan de trap met een boeket bloemen. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Gasten, bruid en bruidegom toasten op het bruidspaar.
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidsmeisjes lopen voor de bruid de kerk binnen en strooien bloemblaadjes in het gangpad. 
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Vader en dochter omhelzen elkaar na hun intrede in de kerk.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Het hoogtepunt van de ceremonie, bruidspaar geeft elkaar een kus, mensen juichen in de achtergrond, in de voorgrond is het jonge dochtertje duidelijk ontroerd.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar kust elkaar tijdens de ceremonie in het gemeentehuis.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Tijdens de ceremonie in de kerk geven de zussen van de bruid een speech, waarbij ze beiden een traan laten. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Het bruidspaar verlaat de ceremonie, er wordt confettie gestrooid onder een staalblauwe Toscaanse hemel. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Het bruidspaar zoent in het prachtige portaal van de Kathedraal van Antwerpen. De omstaanders blazen bellen en nemen foto's met hun gsm.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Sfeerbeeld, een man veegt met een borstel een zijingang van de kathedraal van Antwerpen.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Sfeerbeeld, de schaduw van de fanfare die speelt tijdens de receptie. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar en familie poseert op en rond een oldtimer. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Zwartwitt foto van een bruidspaar tegen de magnifieke achtergrond van de koepen van het centraal station in Antwerpen. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Zwart-wit foto van twee bruiden die romantisch in elkaars armen liggen in een oldtimer. 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Foto van tijdens een shoot met het bruidspaar met een weiland vol paarden in de achtergrond. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Een fotoshoot met het bruidspaar in de duinen van de Antwerpse haven met Doel in de achtergrond, het kleed van de bruid wappert prachtig door de stevife wind..
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Het bruidspaar ligt in het hoge gras. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Dit destination huwelijk was volkomen geslaagd. Het bruidspaar poseert in een graanveld met tegen een achtergrond van een late namiddag zon in Toscane. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. 4 bruidsmeisjes en 1 getuige zitten bij het zwembad, met de voeten in het wateR. 
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Sfeerbeeld van het avondfeest, de versierde tafel. 
 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Gasten, getuigen van de bruidegom toasten op het avondfeest. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar snijdt de taart aan. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar op het avondfeest in Wortel De Bonte Beestenboel. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar in de avond op het feest in de Horta, Antwerpen. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Zwart-wit foto dat zoent in de nachtelijke regen van Toscane, Italië. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Openingsdans in Brebonna, Kallo.
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Openingsdans van het bruidspaar op het avondfeest. Koppel op de voorgrond, toeschouwers in de achtergrond. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruid danst wild op haar avondfeest in de Horta in Antwerpen. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Bruidspaar danst op avondfeest. 
 
iso800 blikt terug op het voorbije jaar. In 2016 trokken de huwelijksfotografen en videografen van de Ardennen tot Toscane, van openingsdansen met fanfares tot heelder receptietafels in een zwembad. Een overzicht van de leukste beelden uit 2016. Fanfare speelt live tijdens het avondfeest.