Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Alexandra & Jonas

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Alexandra & Jonas

crew iso800

Wie ‘voorbereidingen in een Art Déco-huis’, ‘fotoshoot tussen opgezette dieren’ en ‘zelfgebrouwen bier’ zegt, weet dat hij de aandacht van deze huwelijksfotografen vast heeft. Dat hadden Alexandra en Jonas slim gezien.

Met een mandje vol hoge verwachtingen trokken wij richting Leuven, om glimlachend vast te stellen dat die met het grootste gemak werden ingelost. In Kessel-Lo maakten de lieverds zich klaar voor de mooiste dag uit hun leven, daarna ging het richting Tervuren voor de fotoshoot.

De opgezette dierentuin van het Africa Museum diende als decor voor de foto’s, het feest vond plaats naast de deur in het Koloniënpaleis nabij Brussel. Lekker eten (maar echt, lékker!) en een feestje dat zonder twijfel tot in de vroege uurtjes geduurd heeft: met een héél blij hartje vertrokken wij terug richting Antwerpen.
Alexandra en Jonas, geniet van de huwelijksreis naar India en tot gauw voor véél meer!

Locatie: Koloniënpaleis (Tervuren)
Catering: Salons Van Dijck

Stond jij hevig te shaken op de dansvloer? Misschien ben jij dan wel één van onze weekendhelden.