Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Isabo & Mathias

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Isabo & Mathias

crew iso800

Wij zijn ook maar mensen. Als wij door een bruid “fotografiewonders”, “topkerels” en “kanjers” genoemd worden, nog vòòr we ook maar één foto hebben gemaakt, hebben wij al een flinke boon voor dat koppel.

Jep, Isabo en Matthias, dat hebben jullie goed gedaan ;-).

Bijna twee jaar nadat we elkaar voor het eerst zagen was het eindelijk aan deze twee patékes om het beste van henzelf te geven voor onze lens. En eerlijk: het werd hen niet gemakkelijk gemaakt; want na een hittegolf waarin de temperatuurrecords sneuvelden, volgde een huwelijksdag met vrijwel onstopbare regen. Een zegen voor onze moestuin maar een flink obstakel voor een trouwdag.

Gelukkig brandde de verliefdheid voor elkaar veel te hard om geblust te worden door enkele regendruppeltjes. Daarnaast kan je altijd rekenen op Stories by Mabel om de emoties hoog te laten oplaaien. Wij hebben traantjes zien vloeien dit weekend en we zagen dat het goed was.

Van een feeërieke ontmoeting onder de wilgen van de Verbeke Foundation, ging het – met dank aan de bekwame rijkunsten van Bjorn en Bennie ;-) – naar het al even picture-perfect Meersdael (Moerbeke-Waas). Enkele momenten die ons altijd zullen bijblijven: toilet-moment bij kaarslicht, twerkende Amerikaanse toeristen en enkele van de meest prachtige, intieme geloften die we ooit hoorden.

JULLIE zijn de kanjers ;-).

Feestzaal: siva.be/domein-meersdael/
Fotolocatie: verbekefoundation.com/en/
Ceremonie: http://www.storiesbymabel.be/