Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Sara & Wim

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Sara & Wim

crew iso800

We moeten daar niet onnozel over doen. Sinds we in het vak der huwelijksfotograaf gerold zijn, wilden we al héél lang héél graag eens een huwelijk op Tombeek Plage fotograferen. Sara en Wim waren de schatjes die ons voor het eerst meenamen naar deze wonderlijke locatie nabij Overijse. 

En oh boy, Tombeek stelde niet teleur. Niet in het minst door de prachtige aankleding van Sara van Immer, maar toch vooral door het huwelijksfeest dat Sara en Wim zelf in elkaar gebokst hadden. Een ceremonie waar onze ogen vochtig van werden, een tuinreceptie met spelletjes en vuur, en een dansfeest waar de vonken van af spatten. 

Sara en Wim, jullie zijn fan-tas-tische mensen, en het was een eer om jullie huwelijk te mogen fotograferen. Geniet van de Italiaanse zon, en tot gauw voor véél meer!

Locatie: Tombeek Plage
Wedding planner: Immer

Stond jij hevig te shaken op de dansvloer? Misschien ben jij dan wel één van onze weekendhelden.