Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

'Doe alsof we er niet zijn'

Blog

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

'Doe alsof we er niet zijn'

crew iso800

 Charlotte en Maarten wonen bij mij achter de hoek maar sleepten mij en hun gevolg mee voor een onvergetelijke dag in toppertje Kasteel Rozelaar. En met graagte, want daar, diep in Lochristi ontplooide zich een pracht van een huwelijksceremonie waarop uw trouwe huwelijksfotograaf tussen de tranen, en zakdoeken van de familie breed grijnzend traantjes uit de ogen veegde... (en snel een foto maakte).

Waarom spontane foto’s van je huwelijk de beste zijn

 

Ons ga je niet horen zeggen dat jullie niet mooi kunnen lachen voor de foto. Op je paasbest, glunderend en blozend van verliefdheid zien jullie er fenomenaal uit tijdens die shoot, echt voor in de boekskes. Maar jullie dag was zo veel meer dan dat. Sterker nog, jullie dag bestond voor 99% uit niet-geposeerde momenten. Wij zijn helemaal wild van de spontane foto's die net dàn ontstaan; foto's waar jullie niets anders voor moesten doen dan helemaal jezelf zijn. Spontane beelden zijn nu eenmaal de beste want...

je kan niet alles voorzien

Hoe meticuleus en minutieus je je dag ook voorbereidt, shit will happen. En wanneer het gebeurt, zwermen wij er als vliegen omheen. Hoe gechoqueerd je op het moment zelf ook bent, het zijn net die chaotische momentjes die je je jaren later zal herinneren. Zeker als je er topfoto's van hebt ;-). (Onze tip: nodig zo veel mogelijk kinderen uit. Dan loopt er sowieso iets mis.)

 
 
 

je kan niet alles zien

Als een avonturier door de jungle, zo waad je door de horden mensen die jou willen knuffelen, zoenen en gelukwensen. Natuurlijk is dat fijn – je hebt die mensen namelijk zelf uitgenodigd – maar voorbij die drukte staat jullie huwelijksdag bol van de “kleine verhaaltjes” die je niet hebt gezien, maar ook niet wil missen. Daar heb je ons voor.

 
 
 


je houdt er van hoe wij het zien

Geloof ons: je huwelijksdag is in een flits voorbij . Als je een beetje bent zoals wij, ben je naar het einde toe al de helft vergeten van alles wat je overkomen is. Huwelijksfoto's zijn er dan ook niet alléén om te stoefen, ze vormen ook de beste geheugensteuntjes om de mooiste dag van je leven tot in de kleinste details te herbeleven. Foto's zijn zowat het enige dat overblijft van je grote dag, zorg er dus voor dat je beelden hebt die je met plezier boven haalt.

 
 
 

Om spontane foto’s te maken komen wij dichtbij.
Heel dichtbij.
De beste manier om al wat dichter bij ons te komen?