Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Day in the life.jpg

Day in the life

Bij iso800 doen we niet aan klassieke familiefoto's. We zetten 100% in op 'Day in the life' fotografie. Het leven zoals het is, van jullie gezin. Gezellig samen koken, in bad gaan (of niet willen) en de kuren van dochterlief die wil fietsen, maar dat liefst van al op de hond wil doen. Geen geposeerde beelden, maar échte emoties. Beelden die je over tien jaar eraan herinneren hoe jullie gezin écht was. Zijn jullie daar helemaal geknipt voor?  Neem dan gerust vrijblijvend contact op.  

Day in the life fotografie

 
 
 

Bij iso800 doen we niet aan klassieke familiefoto's. We zetten 100% in op 'Day in the life' fotografie. Het leven zoals het is, van jullie gezin. Gezellig samen koken, in bad gaan (of niet willen) en de kuren van dochterlief die wil fietsen, maar dat liefst van al op de hond wil doen. Geen geposeerde beelden, maar échte emoties. Beelden die je over tien jaar eraan herinneren hoe jullie gezin écht was. Zijn jullie daar helemaal geknipt voor? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 

Bekijk enkele van onze recente opdrachten.


 

Hoe wij werken

Bij 'Day in the life' fotografie leggen we een normale dag in jullie leven vast. Daarbij staat de relatie tussen alle leden van het gezin centraal. Kleine aanrakingen of grote ruzies: ze vertellen allemaal evenveel over hoe graag jullie elkaar zien, en wat voor een fantastische familie jullie zijn. 

 
iso800 - day in the life fotografie -1.jpg
Zwangerschap

We gruwelen van schapenvellekes en statige familieposes, en zetten volop in op spontaniteit. Dat wil zeggen: foto's als je ongeschminkt opstaat, foto's als het potje aardbeienyoghurt op de witte mat valt, en een fotograaf die jullie overal volgt. Gelukkig zijn we zeer aaibaar.

Nabewerking

De prijs voor een Day in the life-shoot is afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen. Korting kan je in ieder geval verkrijgen door je sessie niet in een weekend, maar op een weekdag in te plannen. Vraag er meer over in het contactformulier!

Een gezin is meer dan twee ouders en wat kinderen. De band die er tussen jullie is, de manier waarop jullie met elkaar omgaan, hoe jullie elkaar tonen dat je elkaar graag ziet: dat leggen we vast. We maken kortom de beelden die we over tien jaar van ons eigen gezin ook willen zien.

Spontaniteit

Elke Day in the life-sessie wordt afgeleverd op een USB-stick in natuurlijk bamboehout. Daarop vind je alle foto's in hoge resolutie, zonder watermerk of logo. Daarnaast krijg je standaard een klein fotoboekje met de beste beelden van de dag. Grotere fotoboeken of prints zijn uiteraard ook mogelijk.


Awards

Schermafbeelding 2019-06-21 om 12.46.10.png

FPJA Top 100 Documentary Family Photographers of 2018

9 Family Photography Journalist Awards

 


Contacteer ons

 
 
Naam *
Naam

Christophe De Mulder

Willy Staeslei 38
2180 Ekeren
(+32) 473 666 355

christophe@iso800.be

 

BE 0836 444 658

IBAN BE78 7340 3232 8186
BIC KREDBEBB

Meer weten over tips voor gezinsfotografie? Klik gerust door naar dit artikel!