Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Zakelijk.jpg

Familie - iso800

Zoek je een waanzinnig enthousiaste fotograaf voor familiefoto's? Met iso800 heb je altijd een spontane fotograaf en/of videograaf voor 'day in the life' beelden.

 
 
 
 
 
iso800 kan je ook inschakelen om andere belangrijke momenten in je leven vast te leggen. Zwangerschap, babyshoot, familieportret of zelfs een jubileum: alles is mogelijk. Kijk zeker ook eens naar onze Baby Video's, die je kleintje feeëriek en cineastisch in beeld brengen. Heb je vragen of wil je meer info? Neem dan gerust contact op.  
 

Bekijk enkele van onze recente opdrachten.


 

Hoe wij werken

Elke familieshoot, of het nu om een zwangerschap of een gezinsportret gaat, wordt afgeleverd op een USB-stick in natuurlijk bamboehout. Daarop vind je alle foto's in hoge resolutie, zonder watermerk of logo. Daarnaast krijg je standaard een klein Moleskine-fotoboekje waarin je de beste beelden van de shoot terugvindt. Ook extra fotoboeken of prints zijn uiteraard mogelijk.

 
 Zwangerschap

Zwangerschap

Foto's zijn plezant, maar bewegend beeld van je kleine schattigaard maakt alles toch net dat tikje échter. We maken een korte video die je baby feeëriek in de kijker zet. Iets om naar te kijken, en te blijven kijken. Want dat doe je met je echte kindje ook.

 Spontaniteit

Spontaniteit

Niks zo magisch als een kindje krijgen met iemand van wie je houdt. Een zwangerschapshoot is de ideale herinnering aan die prachtige tijd - de occasionele misselijkheid even weggelaten. Wees er wel op tijd bij: rond de 33ste week zie je er al mooi rond uit, maar ben je toch nog wat mobiel!

 Nabewerking

Nabewerking

We gruwelen van schapenvellekes en statige familieposes, en zetten volop in op spontaniteit. Ideaal gezien volgen we jou en je baby/gezin op een doordeweekse dag met doordeweekse activiteiten. Dat levert naar ons gevoel de mooiste beelden op.  

Elk beeld wordt nauwkeurig gescreend en nabewerkt voor het terug bij jou terechtkomt. Wij zorgen voor een mooie consistente reportage door elke foto individueel af te werken. Het eindresultaat is een mooie mix van kleur- en zwart-witbeelden.

 

Lees een interview over het maken van baby video's op BabyBlog!


Contacteer ons

 
 
Ik contacteer iso800 want
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken!)

Christophe De Mulder

Willy Staeslei 38
2180 Ekeren
(+32) 473 666 355

christophe@iso800.be

 

BE 0836 444 658

IBAN BE78 7340 3232 8186
BIC KREDBEBB