Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Banner huwelijk.jpg

Fotograaf Huwelijk Antwerpen

Zoek je een waanzinnig enthousiaste huwelijksfotograaf? Met iso800 heb je altijd een spontane huwelijksfotograaf en/of videograaf. Huwelijksfotografen in Antwerpen en daarbuiten.

 

Huwelijksfotografie door de lenzen van iso800, dat betekent bovenal spontaniteit. Omdat na de grote dag beelden de beste herinnering vormen, volgen we bruid en bruidegom van kapper tot openingsdans dynamisch, creatief en vanuit verschillende hoeken. Het koppel bepaalt het tempo, wij zorgen met één of twee fotografen voor de beelden. Provincie Antwerpen of daarbuiten, wij verplaatsen ons met alle plezier. Achteraf krijgen jullie je foto's en (indien gewenst) een "wedding video" of fotoboek

Professioneel en enthousiast, zo werken wij graag.

 

Bekijk hieronder enkele van onze recente reportages.


Ons aanbod

 

Bij iso800 kan je natuurlijk meer krijgen dan enkel foto's. Standaard geven wij je foto's digitaal op de hoogste resolutie én een gratis fotoboekje met onze favoriete beelden. Maar er is meer. Naast een unieke wedding video, maken wij het pakketje af door fotoboeken, fotobooths en meer aan te bieden.

Helemaal gebeten door video? Wij ook, daarom bieden we het als optie aan. Met iso800 heb je dan ook niet alleen twee fotografen in huis, maar ook een mini-cameraploeg. Geen saaie, urenlange, statische film maar een strak gemonteerd, cineastisch relaas van de highlights van de dag.*

Foto's zijn op hun best als ze geprint zijn. Daarom krijg je van ons niet alleen al je foto's digitaal, wij geven ook altijd een gratis, klein Moleskine-fotoboekje. Wil je je foto's graag in volle glorie zien, bestel dan gerust één van onze luxe-fotoboeken of vraag ons naar onze grote prints.

Standaard krijg je bij ons na enkele dagen een uitgebreide preview, maar waarom wachten als het ook sneller kan? Op de avond van je huwelijk kunnen we een bloemlezing van de beste foto's tot dan toe klaarstomen en projecteren. En dat zonder één beeld van het avondfeest te missen. *

Graag originele foto's van al je gasten? Teleurgesteld over de prijs en kwaliteit van een Fotomaton? Wij nemen onze printer en studiobelichting mee en maken ter plaatse foto's in onze fotobooth. Jullie krijgen de foto's digitaal en jullie gasten krijgen een print mee naar huis.*

*Deze opties zijn enkel verkrijgbaar als je twee fotografen bestelt.


Hoe we werken

 

Wie zijn "we"? iso800 bestaat uit vier goedgemutste, gelijkgestemde fotografen. Wij kennen elkaar al lang als vrienden en nu ook als collega's. Omdat we allen eenzelfde visie op fotografie hebben en intens samenwerken zowel tijdens de huwelijksdag als daarna, zijn we compleet inwisselbaar. Eén of twee fotografen, Jonathan, Christophe, Lydia of Jonas, de stijl blijft dezelfde.

huwelijksfotograaf trouwfotograaf huwelijksfotografie iso800

Wij geloven in spontaniteit, plezier en emotie. Onze stijl is reportage: wij leggen vast wat er gebeurt zonder in te grijpen. Net zoals veel mensen vinden wij dan ook dat spontane beelden de mooiste zijn. Voor de fotoshoot met jullie twee houden we het midden tussen filmische en intieme beelden zonder de humor al te lang uit het oog te verliezen.

 

 
Enthousiast? Vul gerust onderstaand formulier in voor een vrijblijvende prijsofferte.
 
(Optioneel)
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken)