Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Huwelijk.jpg

Huwelijksfotograaf - iso800

Zoek je een waanzinnig enthousiaste huwelijksfotograaf? Met iso800 heb je altijd een spontane huwelijksfotograaf en/of videograaf. Huwelijksfotografen in Antwerpen en daarbuiten.

Huwelijksfotograaf

 
 
 
 

Huwelijksfotografie door de lenzen van iso800, dat betekent bovenal spontaniteit. Omdat na de grote dag beelden de beste herinnering van je huwelijk vormen, volgen we bruid en bruidegom van kapper tot openingsdans dynamisch, creatief en vanuit verschillende hoeken. Het koppel bepaalt het tempo, wij zorgen met één of twee huwelijksfotografen voor de beelden. Provincie Antwerpen of daarbuiten, wij verplaatsen ons met alle plezier. Achteraf krijgen jullie je huwelijksfoto's en (indien gewenst) een "wedding video" of fotoboek

Professioneel en enthousiast, zo werken wij graag.

 
 

Bekijk hieronder enkele van onze recente huwelijksreportages.


Ons aanbod

 

Bij iso800 kan je natuurlijk meer krijgen dan enkel huwelijksfoto's. Standaard geven wij je foto's digitaal op de hoogste resolutie én een gratis fotoboekje met onze favoriete beelden van je feest. Maar er is meer. Naast een unieke wedding video, maken wij het pakketje af door fotoboeken, projecties en meer aan te bieden.

iso800 - usb-1.jpg

Of je iso800 nu voor een halve of een hele dag vraagt, met één of twee fotografen: iedereen krijgt bij ons hetzelfde basispakket. Onze prachtige iso800-draagtas, met daarin een stoefboekje (zie hiernaast) en een bamboehouten USB-stick. Daarop vind je alle beelden in hoge resolutie, zonder logo's of watermerk, en de preview (zie hieronder). 

Huwelijksfoto's zijn op hun best als ze geprint zijn. Daarom krijg je van ons niet alleen al je foto's digitaal, wij geven ook altijd een gratis, klein fotoboekje van 40 pagina's. Wil je je trouwfoto's graag in volle glorie zien, bestel dan gerust één van onze luxe-fotoboeken of vraag ons naar onze grote prints.

Standaard krijg je bij ons na enkele dagen een uitgebreide preview, maar waarom wachten als het ook sneller kan? Op de avond van je huwelijk kunnen we een bloemlezing van de beste foto's tot dan toe klaarstomen en projecteren. En dat zonder één beeld van het avondfeest te missen.

Helemaal gebeten door video? Wij ook, daarom bieden we het als optie aan. Met iso800 heb je dan ook niet alleen twee huwelijksfotografen in huis, maar ook een mini-cameraploeg. Geen saaie, urenlange, statische film maar een strak gemonteerd, cineastisch relaas van de highlights van de dag.


Onze ideale koppels…

 

kunnen niet van elkaar afblijven ◎◎ staan als eerste én als laatste op de dansvloer ◎◎ doen hun eigen goesting ◎◎ kunnen een pakske afbleiten ◎◎ Maar ook wel mooi lachen ◎◎ Kiezen ons omdat ze òns moeten hebben ◎◎ schrijven tearjerkers van geloften ◎◎ Hebben blind vertrouwen in hun fotograaf ◎◎ hebben er vertrouwen in dat hun fotograaf niet blind is ◎◎ GaaN wijd en zijd stoefen met HUn foto’s (en video) ◎◎ zijn nog steeds aan het lezen ◎◎ Goeien bal! ◎◎ kunnen ons even vergeten op hun trouwdag ◎◎ kunnen ons niet vergeten na hun trouwdag ◎◎ Zijn even kiekezot als wij


Hoe we werken

 

Wie zijn "we"? iso800 dat zijn Jonathan en Christophe, twee goedgemutste, gelijkgestemde fotografen. Wij kennen elkaar al erg lang als vrienden en zijn nu ook collega's. Omdat we eenzelfde visie op huwelijksfotografie hebben en intens samenwerken zowel tijdens de huwelijksdag als daarna, zijn we compleet inwisselbaar. Eén of twee fotografen en/of video; Jonathan of Christophe, de stijl blijft dezelfde.

huwelijksfotograaf trouwfotograaf huwelijksfotografie iso800 Wij geloven in spontaniteit, plezier en emotie. Onze stijl is reportage: wij leggen vast wat er tijdens je feest gebeurt zonder in te grijpen. Net zoals veel mensen vinden wij dan ook dat spontane beelden de mooiste zijn. Voor de fotoshoot met jullie twee houden we het midden tussen filmische en intieme beelden zonder de humor al te lang uit het oog te verliezen.

Wij geloven in spontaniteit, plezier en emotie. Onze stijl is reportage: wij leggen vast wat er tijdens je feest gebeurt zonder in te grijpen. Net zoals veel mensen vinden wij dan ook dat spontane beelden de mooiste zijn. Voor de fotoshoot met jullie twee houden we het midden tussen filmische en intieme beelden zonder de humor al te lang uit het oog te verliezen.

 
 

 
Enthousiast? Vul gerust onderstaand formulier in voor een vrijblijvende prijsofferte voor je huwelijksfoto's. Onze prijzen starten vanaf €1500 (incl. btw - excl. korting).
 
(Optioneel)
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken)

Heb je na 48u nog geen antwoord? Check dan ook even je spam-folder of geef ons een belletje!