Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

website logokopie.png

huwelijksvideo

Wij maken een strak gemonteerde, cineastische video van de highlights van jullie huwelijksdag.

Wedding video

 
 
 

Versta ons niet verkeerd: wij zijn helemaal gek van foto's.

 

Foto's zijn geweldige momentopname's. Ze leggen een hele gebeurtenis, een mini-verhaal vast in één beeld. Maar foto's zijn bevroren in de tijd. Video is sfeer. Voelen. Samen je dag herbeleven.

Althans, dat is wat wij je met onze wedding video's laten doen. Met iso800 heb je dan ook niet alleen twee huwelijksfotografen in huis, maar ook een mini-cameraploeg. Wij geloven in kwaliteit en intensiteit. Geen saaie, urenlange, statische film maar een strak gemonteerd, cineastisch relaas van de highlights van jullie dag.

Net als voor onze foto's primeert spontaniteit. Jullie beleven je dag en wij leggen alles vast met zo weinig mogelijk tussenkomst. Daarenboven kunnen we foto en video probleemloos combineren zodat je niet alleen minder vliegen aan de muur hebt, maar ook geen grote, logge, ouderwetse camera in je gezicht geduwd krijgt.

Een goede huwelijksvideo vraagt wat extra inspanning langs jullie kant, maar vormt de kers op je taart en is, in combinatie met foto's, iso800 op z'n best!*

 
 

Enkele stills uit onze wedding video's

 

*Video is mogelijk als bijkomende optie bij twee fotografen en als vervanging van foto bij één foto/videograaf.