Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Over ons.jpg

Over ons - iso800

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Over iso800

 

Jonathan en Christophe kennen elkaar al langer dan ze het zich zelf herinneren. Toen ze ervoor kozen hun gedeelde passie voor fotografie te bundelen was iso800 geboren. Bezwijkend onder de druk van hun eigen succes besloten ze Jonas - een oude vriend en fotografisch genie - en Lydia - zus van en talent in de startblokken -  in te lijven. Met vereende krachten en gebundeld enthousiasme wandelen onze helden een epische zonsondergang tegemoet.

Naast een gedeelde interesse in huwelijken, hebben we ons elk verdiept in een aparte specialisatie. Ook voor interieur, familie of zakelijke beelden staat er dus steeds iemand met ervaring klaar. Voor elk type reportage bieden wij een standaardpakket aan. Omdat elke opdracht echter anders is, spreken we graag in persoon af om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. 

 
 
Likes: de geur van een nieuw boek, Jurassic Park, absurde humor, The Mars Volta en Josje van K3. Dislikes: Geert Hoste, het peuteren in navels, pipo's die niet pinken als ze een rotonde afrijden en het geluid van een krakend slakkenhuisje onder je schoenzolen.

Likes:
de geur van een nieuw boek, Jurassic Park, absurde humor, The Mars Volta en Josje van K3.

Dislikes:
Geert Hoste, het peuteren in navels, pipo's die niet pinken als ze een rotonde afrijden en het geluid van een krakend slakkenhuisje onder je schoenzolen.

Christophe De Mulder

+32 473 666 355
christophe@iso800.be

Likes: zijn moestuin, podcasts, steenoude camera's, moeilijk doen, navelpluis, bruin bier Dislikes: platte banden, te lang achter de computer zitten, achter een vol bord zitten en wachten tot iedereen eindelijk aan tafel komt zitten om te eten - sommige mensen hebben honger, ja!

Likes:

zijn moestuin, podcasts, steenoude camera's, moeilijk doen, navelpluis, bruin bier

Dislikes:

platte banden, te lang achter de computer zitten, achter een vol bord zitten en wachten tot iedereen eindelijk aan tafel komt zitten om te eten - sommige mensen hebben honger, ja!

Jonathan Debeer

+32 485 084 842
jonathan@iso800.be

Likes:  Noir de Noir chocolade van Côte D'or, Manuel <3 (Fawlty Towers), de geur van magazine papier, rooibos thee met rum en honing  Dislikes: vliegtuigen en luchthavens, mosterd en augurken, de geur van een tandarts praktijk   

Likes: 

Noir de Noir chocolade van Côte D'or, Manuel <3 (Fawlty Towers), de geur van magazine papier, rooibos thee met rum en honing

 Dislikes:

vliegtuigen en luchthavens, mosterd en augurken, de geur van een tandarts praktijk 

 

Lydia Debeer

+32 497 217 026
lydia@iso800.be

Likes: Avocado's als ontbijt, het Noorden, nostalgisch terugdenken aan zijn donkere kamer, slow coffee en lange ritten met de wagen.  Dislikes: Niet kunnen kiezen, lange ritten in de file en het geluid van een slak zonder huisje onder je voeten. Pfletsj.

Likes:
Avocado's als ontbijt, het Noorden, nostalgisch terugdenken aan zijn donkere kamer, slow coffee en lange ritten met de wagen. 

Dislikes:

Niet kunnen kiezen, lange ritten in de file en het geluid van een slak zonder huisje onder je voeten. Pfletsj.

Jonas Vincken

+32 491 968 823
jonas@iso800.be

 


Bezoek ook onze Facebook-pagina