AZ Diest

Fotografie en videografie
Klant: AZ Diest

Een van de pluspunten van onze job is dat we echt òveral uitgenodigd worden om een kijkje te nemen achter de schermen. In een ziekenhuis betekent dat niet alleen dat je de directie en de medewerkers leert kennen maar ook dat je mee getrokken wordt in de operatiekamer - al is niet elke fotograaf daarvoor in de wieg gelegd, zo blijkt 😵‍💫.

De samenwerking met het AZ Diest startte in 2019 en sindsdien hebben we niet enkel hun nieuwe website tot de nok toe gevuld met nieuwe foto’s, maar ook verschillende video- en reclame campagnes vorm gegeven.

In het Corona-jaar 2020 wou het AZ graag de medewerkers op een podium heisen en hun gedrevenheid in de kijker plaatsen. We besloten ver weg te blijven van algemene praatjes en officiële statements en de medewerkers te vragen naar heel persoonlijke anekdotes die illustreerden wat zij voelden bij “hun” ziekenhuis. Uit 7 interviews puurden we ruim 40 pakkende testimonials die vervolgens gespreid over een heel jaar werden gepubliceerd.

Voor een wervingscampagne datzelfde jaar, maakten we 5 portretten in heldenpose die werden samengevoegd in een sticker die op de achterkant van een Lijnbus werd geplakt.

Omdat grote evenementen al enige tijd niet meer door konden gaan en er geen moment kon gevonden worden om nieuwe medewerkers te verwelkomen, filmden en monteerden we in 2021 de introductiespeeches van de directie aan nieuwe medewerkers.

 
 

Voor het AZ Diest was video een belangrijke manier om hun boodschap uit te dragen. Lees hier hoe ook voor jouw bedrijf video een meerwaarde kan zijn.

 
Vorige
Vorige

Marktlink

Volgende
Volgende

Skillz@Work