Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

+32485084842

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Over ons.jpg

Over ons - iso800

Met iso800 heb je altijd een spontane, creatieve fotograaf en/of videograaf voor je huwelijk of zakelijke opdracht in Antwerpen en daarbuiten.

Over iso800

 

Jonathan en Christophe kennen elkaar al langer dan ze het zich zelf herinneren. Toen ze ervoor kozen hun gedeelde passie voor fotografie te bundelen was iso800 geboren. Met vereende krachten en gebundeld enthousiasme wandelen onze helden een epische zonsondergang tegemoet.

Naast een gedeelde interesse in huwelijken, hebben we ons elk verdiept in een aparte specialisatie. Ook voor interieur, familie of zakelijke beelden staat er dus steeds iemand met ervaring klaar. Voor elk type reportage bieden wij een standaardpakket aan. Omdat elke opdracht echter anders is, spreken we graag in persoon af om de neuzen in dezelfde richting te krijgen. 

 
 
 
Likes : de geur van een nieuw boek, Jurassic Park, absurde humor, The Mars Volta en Josje van K3.   Dislikes : Geert Hoste, het peuteren in navels, pipo's die niet pinken als ze een rotonde afrijden en het geluid van een krakend slakkenhuisje onder je schoenzolen.

Christophe De Mulder

+32 473 666 355
christophe@iso800.be


Likes:
de geur van een nieuw boek, Jurassic Park, absurde humor, The Mars Volta, Jessica Chastain en Seefbier.

Dislikes:
Het peuteren in navels, pipo's die niet pinken als ze een rotonde afrijden en het geluid van een krakend slakkenhuisje onder je schoenzolen.

Jonathan Debeer

+32 485 084 842
jonathan@iso800.be


Likes:
zijn moestuin, podcasts, steenoude camera's, moeilijk doen, navelpluis en zonneboilers.

Dislikes:
platte banden, te lang achter de computer zitten, achter een vol bord zitten en wachten tot iedereen eindelijk aan tafel komt zitten om te eten. Sommige mensen hebben honger, ja!

 
Likes:   zijn moestuin, podcasts, steenoude camera's, moeilijk doen, navelpluis, bruin bier   Dislikes:   platte banden, te lang achter de computer zitten, achter een vol bord zitten en wachten tot iedereen  eindelijk  aan tafel komt zitten om te eten - sommige mensen hebben honger, ja!

Bezoek ook onze Facebook-pagina