Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Zakelijk 2.jpg

Bedrijfsfotografie - iso800

iso800 staat voor creatieve bedrijfsfotografie en/of video. Professionele zakelijke beelden voor grote en kleine bedrijven.

Zakelijke fotografie en video

 
 

Heb je nood aan sfeerbeelden of beelden van je winkel of team? iso800 biedt professionele en kwalitatieve bedrijfsfotografie - al dan niet met een knipoog - aan zelfstandigen en ondernemingen. Fotografie of videografie van je zaak; headshots, events, stockbeelden, congressen... you name it. Bovendien onderhouden we goede banden met enkele grafische designers die je maar wat graag bijstaan in de creatie van je huisstijl en/of website.

 

Bij iso800 doen we allerlei bedrijfsreportages. Hieronder vind je wat recent werk.

 

Wat wij doen

 

Staat er een speciale dag op til, een receptie of een congres? Een professionele bedrijfsreportage zorgt voor een rijke databank aan beelden die je daarna vrij kan gebruiken om je activiteiten te promoten.

Een nieuwe website met oude en slechte beelden staat als een tang op een varken. Ook voor headshots, sfeerbeelden, website-filler en andere zakelijke beelden ben je bij iso800 aan het juiste adres.

Videografie blijft de beste manier om een proces in beeld te brengen. Dit geldt a fortiori vandaag met alle visueel georiënteerde sociale media. Met iso800 hebt u niet alleen twee fotografen in huis, maar ook een miniatuur-cameraploeg.

Soms schiet een eenvoudige snapshot met je iPhone toch wat tekort. Om je productlijn mooi in beeld te brengen is consistentie belangrijk. iso800 kan je helpen met je productfotografie op witte of zwarte achtergrond of uitgeknipt in Photoshop.

Naast het bovenstaande zijn we ook gespecialiseerd in interieurfotografie. Aarzel ook niet om ons te contacteren voor andere zakelijke opdrachten.


Bekijk hier onze geldende bedrijfsfotografie tarieven.


Hoe wij werken

 

Elke samenwerking begint met een persoonlijk contact. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw noden.

Op de reportage hoef je ons niet te vergezellen. Gewapend met jouw uitgebreide checklist en eventuele renders, begeven wij ons ter plekke. Wij nemen al het professioneel materiaal mee dat van pas kan komen om de locatie perfect in beeld te brengen.

Met het verzamelde materiaal gaan we thuis aan de slag. In de nabewerking behandelen we elke foto individueel en diepgaand om een resultaat te bekomen dat zo dicht mogelijk ligt bij wat het menselijk oog ziet.

Het afgewerkte materiaal wordt digitaal via het web afgeleverd. Zo krijg je dit het snelst. Indien gewenst kunnen de bestanden vervolgens ook opgestuurd worden op een digitale drager. Ook helpen we je graag verder met voor het web geoptimaliseerde bestanden (verkleind, verscherpt, uw logo...).

 

Onze klanten

 

Enkele van onze zakelijke klanten.


Voor een vrijblijvende prijsofferte voor een bedrijfsreportage of meer informatie: aarzel niet om ons te contacteren.

 
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken)
 

Jonathan Debeer

Van Colenstraat 6
2530 Boechout
(+32) 485 084 842
jonathan@iso800.be

 

BE 0836 345 975

IBAN BE45 0016 4412 0189
BIC GEBABEBB