Contact

info@iso800.be

+32 (0) 485 084 842

+32 (0) 473 666 355

38 Willy Staeslei
Antwerpen, Vlaams Gewest, 2180
Belgium

iso800 is een jong, enthousiast en creatief fotografen en videografen-collectief. Huwelijk, interieur, familie of zakelijk... You name it, we shoot it.

Interieur.jpg

Interieurfotograaf - iso800

De eerste indruk is essentieel. iso800 haalt het onderste uit de kan om je interieur portfolio net dat tikje meer "oempff" te geven. Antwerpen of daarbuiten: wij verplaatsen ons graag voor een mooi project.

Interieurfotograaf

 

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. De interieurfoto's of -video van jouw creatie moeten dan ook meer zijn dan een droge afbeelding; ze dienen de sfeer en ziel uit te stralen die jij erin stak. Bij iso800 halen we alle registers qua kleur en licht boven om je portfolio net dat tikje meer "oempff" te geven. Antwerpen of daarbuiten: wij verplaatsen ons graag voor een mooi project.

 

Bij iso800 bedienen we een brede variëteit aan architecten en bedrijven. Bekijk enkele van onze recente interieurreportages.


Hoe wij je interieur in beeld brengen

 

S Architecten keuken.

Wij geloven in een nauwe samenwerking tussen de fotograaf en de klant. Elke samenwerking begint met een persoonlijk contact. We spreken af, bij voorkeur op een door jou ingerichte locatie of op kantoor, en bespreken je stijl, aanpak en wat je belangrijk vindt in de interieurfoto's. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van jouw noden.

Mobiele belichting, HDR, multiple captures... wij hanteren de passende techniek om je locatie perfect in beeld te brengen.

Op de reportage hoef je ons niet te vergezellen. Gewapend met je uitgebreide checklist en eventuele renders, begeven wij ons ter plekke. Wij nemen al het professioneel materiaal mee dat van pas kan komen om de locatie perfect in beeld te brengen.

Alle beelden worden individueel bewerkt en op elkaar afgestemd.

Met het verzamelde materiaal gaan we thuis aan de slag. In de nabewerking behandelen we elke foto individueel om een resultaat te bekomen dat zo dicht mogelijk ligt bij wat het menselijk oog ziet. Waar nodig of gewenst werken we samen met jou aan een unieke stijl in de interieurfoto's.

 

Het afgewerkte materiaal wordt digitaal via het web afgeleverd. Zo krijg je dit het snelst. Foto's krijg je op de hoogst mogelijke resolutie, video op Full HD (1080p). Indien gewenst kunnen de bestanden vervolgens ook opgestuurd worden op een digitale drager. Ook helpen we je graag verder met voor het web geoptimaliseerde bestanden (verkleind, verscherpt, uw logo...).

Bekijk hier onze geldende tarieven voor een interieurreportage. 

 

Onze klanten

 

Enkele van onze klanten.


Voor een vrijblijvende prijsofferte van een interieurshoot of meer informatie: aarzel niet om ons te contacteren.

 
Naam *
Naam
Ik heb vooral interesse in
(Je kan beide opties aanvinken)
 

Jonathan Debeer

Emblemseweg 51
2520 Emblem
(+32) 485 084 842
jonathan@iso800.be

 

BE 0836 345 975

IBAN BE45 0016 4412 0189
BIC GEBABEBB