Veerle Verschooren

Fotografie en videografie
Klant: Veerle Verschooren

Wij zijn die-hard fans van Veerle én haar werk! ⁠Moesten wij (Jonathan en zijn eega) geen drie kinderen hebben, dan was ons huis al lang omgebouwd tot kathedraal met uitsluitend glasramen van haar hand. Maar wij hebben kinderen. En die voetballen graag. Dus. Ja…

Samenwerken met Veerle is altijd een plezier. Niet alleen betrappen we onszelf er steeds⁠ op véél te lang te blijven tetteren, ze hoeft maar een adres te geven van één van haar realisaties en de foto’s trekken zichzelf.

Allez ja, nadat ik op de knop heb gedrukt. ’t Is ook niet dat we geen moeite doe, hé.

Veerle’s creaties zijn poëzie in glas en bevatten (net zoals een raam) telkens meer laagjes dan je op het eerste zicht zou denken. Glasramen voor een vioolbouwer? Die tonen het proces van de bouw van een viool, tot en met de trillingen in het hout. Een majestueus glasraam in een badkamer met uitzicht op de vijver? Daarin werden libelle-vleugels verwerkt.

Wij proberen de liefde die in haar creaties zit te vatten in foto’s én video. Het spel van licht en kleur komt dan ook eens te meer tot zijn recht in bewegend beeld.

 

Veerle Verschooren is één van onze interieurmerken. Lees hier meer over hoe wij interieurfotografie aanpakken.

Vorige
Vorige

Solotec

Volgende
Volgende

Giorgetti